Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2012

Η απάντηση της βουλευτή Ουρανίας Παπανδρέου στην επιστολή Σοφίας Μούτσου

Στην ανοιχτή επιστολή μου προς τους βουλευτές Σίμο Κεδίκογλου και Ουρανία Παπανδρέου σχετικά με την κατάθεση από μέρους τους αναφοράς για την καθυστέρηση διαχειριστικού ελέγχου στον πρώην δήμο Στυρέων, η κ. Ουρανία Παπανδρέου απάντησε :


" Με έκπληξη πληροφορήθηκα την ανακοίνωση που εξέδωσε η πρώην δήμαρχος Στυρέων Κα Μούτσου και στην οποία κάνει λόγο για πολιτική ανθρωποφαγία με αφορμή την αναφορά που κατέθεσα στη Βουλή και θέμα την καθυστέρηση του διαχειριστικού-οικονομικού ελέγχου του Δήμου Στυρέων

Θα ήθελα απλά να πληροφορήσω την Κα Μούτσου ότι δεν γνωρίζει από πολιτική ανθρωποφαγία και τι σημαίνει να θέλει πράγματι κάποιος να σε βλάψει και ότι μέσω της κατάθεσης της αναφοράς δεν προκύπτει η πραγματική αμφιβολία περί οικονομικής ορθότητας και νομιμότητας στο Δήμο αλλά η επιθυμία των πολιτών να έρθουν στο φως όλα τα τεκταινόμενα σε επίπεδο τοπικής αλλά και κεντρικής εξουσίας.
Σαφώς με την κ. Μούτσου γνωριζόμαστε πολλά χρόνια και θέλω να καταστήσω σαφές ότι ένας άνθρωπος με τη δική της πορεία δεν έχει να φοβηθεί το παραμικρό από τον όποιο διαχειριστικό έλεγχο.
Εφτασε ένα αίτημα από τη δημοτική αρχή στο γραφείο μου και αποφάσισα αμέσως να καταθέσω αναφορά όπως έχω κάνει μέχρι στιγμής και οφείλω να κάνω με δεκάδες θέματα που αφορούν την Εύβοια και όχι μόνο" 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου